PDA

View Full Version : If only for a moment .....


eriadoc
01-04-2010, 02:41 AM
NFL.com fixed it in short order, but for just a moment ....

http://www.prodctr.com/lsimmons/pics/dreams.jpg

brakos82
01-04-2010, 02:46 AM
3 things:

1. Good catch. LOL
2. Why are you using IE? C'mon man......
3. Has the top bar on this site always been between the thread and quick reply?

eriadoc
01-04-2010, 02:58 AM
3 things:

1. Good catch. LOL
2. Why are you using IE? C'mon man......
3. Has the top bar on this site always been between the thread and quick reply?

I use Mozilla, but to take neutral screen pics, without all my tabs open, I use IE. I'm not sure what you mean by #3, sorry.

brakos82
01-04-2010, 03:09 AM
I use Mozilla, but to take neutral screen pics, without all my tabs open, I use IE. I'm not sure what you mean by #3, sorry.

There's an extra copy of the top bar with the "Home....Forums....User CP....." above the Quick Reply box on this site. Pretty sure it wasn't there before.

Or else I'm really that crazy. :peek: